Mr. Sax & The Giant


11-05-2012 | Mr.Sax & The Giant op Groeten uit Grolloo

Het festival Groeten uit Grolloo gaat helaas niet door
Zaterdag 16 juni speelt Mr. Sax & The Giant op het prestigieuze Groeten uit Grolloo Festival in Grolloo. Het optreden begint om half drie in café restaurant Gerrie.
Voor meer informatie kijk op de festivalsite.03-02-2011 | Mr.Sax & The Giant bij Blues Tour Groningen

Zaterdag 26 februari aanstaande organiseert de stichting Blues Tour Groningen de derde Blues Tour. Deze keer zullen ook Mr.Sax & The Giant van de partij zijn en wel in "De Groene Draeck" aan Grote Kromme Ellenboog 6.Voor meer informatie over Blues Tour Groningen klik hier


29-01-2011 | Bluesnacht Assen 2011 een groot succes

Zaterdag 29 januari waren in Assen weer de bekende Bluesdagen. Mr. Sax & The Giant speelden opnieuw in Brasserie de Kroon. Dit was, evenals het voorgaande jaar, in het kader van het Bluesdiner. Lekker rustig eten onder het genot van een muziekje. Wel dat "rustig" kon wel worden vergeten. Vanaf het eerste nummer was de honger naar beweging groter dan naar het eten en stond menigeen zich te vermaken op het dansvloertje. De geruchten gaan dat Mr. Sax & The Giant volgend jaar weer van de partij zijn in de Kroon.


31-01-2009 | Mr.Sax & The Giant bij Asser Bluesdagen (2)

Gisteravond was het een dolle boel in Restaurant Loungecafe Churchill. Onder het eten, zo vanaf een uurtje of zes hebben wij gespeeld. Het was leuk bezet, maar het kon nog wel een beetje drukker. Churchill is natuurlijk ook best groot. Na het spelen en inladen hadden we gedacht de bluesnacht even in te gaan. Eerst maar eens kijken wat JzzzzzP te bieden had. We hadden een lekkere zitplek en elders is het natuurlijk maar afwachten. Kort en goed, de heren van JzzzzzP waren een positieve verrassing. Goede muzikanten, muziek die ons helemaal aansprak en een lekkere dosis humor. We zijn de rest van de avond hier gebleven en hebben waarschijnlijk veel gemist.


27-01-2009 | Mr.Sax & The Giant bij Asser Bluesdagen

Vanaf vrijdag 30 januari a.s. worden in Assen weer de bluesdagen gehouden. Op vrijdag wordt een expositie geopend in het Asser stadhuis met foto's van Rudy Leukfeldt. Zaterdag 31 januari wordt vanaf 22:00 uur de bluesroute gehouden. Voorafgaand is in 8 Asser restaurants vanaf 18:00 uur een bluesdiner met live muziek. Mr. Sax & The Giant spelen in Loungecafé Restaurant Churchill. Het optreden duurt tot 21:00 uur waarna het stokje zal worden overgenomen door Jzzzzzp. Voor het volledige programma kijk op de site van de Asser Bluesdagen.19-01-2009 | Aandacht voor onze CD in Jazztime

Op de nieuwjaarsbijeenkomst van de Jazzclub Assen heb ik (Jan) een CD-tje overhandigd aan Peter Tel. Peter is een muziekliefhebber en tevens presentator van het programma Jazztime bij het locale radiostation RTV Assen. Maandagavond werd aan de CD aandacht besteed. Drie stukken zijn gedraaid. Dit gedeelte van de uitzending is hier nog even terug te luisteren. Peter, bedankt voor je mooie woorden!

17-01-2009 | Galaconcert KMK Johan Willem Friso

Zaterdagavond hebben we het galaconcert van de bekende militaire kapel opgeluisterd met onze muziek in de pauze en na afloop van het concert. Het orkest speelt altijd retestrak en met een gast als Laura Fygi kon onze avond niet meer kapot. Na zo'n indrukwekkend concert is het natuurlijk altijd even afwachten of men nog zin heeft in de muziek van het dynamische duo. Gelukkig was een groot aantal mensen nog enthousiast en hebben we nog lekker tot 0:30 kunnen spelen.


24-10-2008 | TV optreden bij RTV Drenthe

Dat was leuk! Een optreden in het programma "Heren in Kwestie" van Henk Kersten en Peter Zwerus op TV Drenthe. De uitzending ging o.a. over het rookverbod in de horeca. De vormgeving van de onze CD geeft al min of meer aan wat ons standpunt in deze kwestie is. De bemoeizucht van deze regering gaat gewoon een beetje te ver. Maar naar onze mening werd vanavond niet gevraagd, wel naar onze muziek! Het optreden is nog terug te zien via deze link10-10-2008
| CD presentatie in Café de Engelstede

Op vrijdag 10 oktober is de CD Lipstick Powder & Paint officieel gepresenteerd in de Engelstede in Engelbert. Ongeveer 120 gasten waren zo aardig om hierbij aanwezig te willen zijn. Het duo heeft alle nummers van de CD gespeeld met ondersteuning van de gastmuzikanten Cor Többen en (lefthand) Freddy Reining. De CD's gingen als warme broodjes, waarvoor dank! De foto's van deze avond zijn hier te bekijken.